VÄLITÖN SÄHKÖPOSTILÄHETYS - MÄÄRÄALENNUKSET SAATAVILLA

Tietojen käsittelystä vastaava henkilö on:
Rixa Cloud Ltd
167-169 Great Portland Street
Lontoo

[email protected]

Telefon:+447511242342

Kiitos kiinnostuksestasi verkkokauppaamme kohtaan. Yksityisyytesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Seuraavassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten käsittelemme tietojasi.

1. PÄÄSY TIETOIHIN JA ISÄNNÖINTIIN

Voit vierailla verkkosivustoillamme antamatta mitään henkilökohtaisia tietoja. Aina kun käytät verkkosivustoa, verkkopalvelin tallentaa automaattisesti niin sanotun palvelinlokitiedoston, joka sisältää esimerkiksi pyydetyn tiedoston nimen, IP-osoitteesi, käytön päivämäärän ja kellonajan, siirretyn datan määrän ja pyynnön esittäneen palveluntarjoajan (käyttötiedot) ja dokumentoi käytön. Näitä käyttötietoja arvioidaan ainoastaan sivuston häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi ja palveluidemme parantamiseksi. Tämän tarkoituksena on suojella oikeutettuja etujamme tarjouksemme asianmukaisen esittämisen osalta, jotka ovat etujamme tärkeämpiä DSGVO:n 6 artiklan 1 kappaleen 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Kaikki käyttötiedot poistetaan viimeistään seitsemän päivän kuluttua sivustolla käynnin päättymisestä.

1.1 HOSTING

Palveluntarjoajamme tarjoavat osittain verkkosivuston isännöinti- ja näyttöpalvelut osana puolestamme tapahtuvaa käsittelyä. Jollei tässä tietosuojakäytännössä toisin selitetä, kaikki käyttötiedot ja kaikki tällä verkkosivustolla määritellyillä lomakkeilla kerätyt tiedot käsitellään niiden palvelimilla. Jos sinulla on kysyttävää palveluntarjoajistamme ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojakäytännössä kuvattua yhteydenottovaihtoehtoa.

1.2 SISÄLLÖNJAKELUVERKKO

Lyhyemmän latausajan saavuttamiseksi käytämme joissakin tarjouksissa niin sanottua sisällönjakeluverkkoa ("CDN"). Tämän palvelun avulla sisältö, esimerkiksi suuret mediatiedostot, toimitetaan ulkoisten CDN-palveluntarjoajien alueellisesti hajautettujen palvelimien kautta. Tämän vuoksi käyttötietoja käsitellään palveluntarjoajien palvelimilla. Palveluntarjoajamme työskentelevät meille tilausten käsittelyn puitteissa. Palveluntarjoajamme sijaitsevat ja/tai käyttävät palvelimia EU:n ja ETA:n ulkopuolisissa maissa. Euroopan komissio ei ole tehnyt näitä maita koskevaa päätöstä riittävyydestä. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. Jos sinulla on kysyttävää palveluntarjoajistamme ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojakäytännössä kuvattua yhteydenottovaihtoehtoa.

2. TIETOJENKÄSITTELY SOPIMUKSEN TOTEUTTAMISEKSI JA YHTEYDENOTTOA VARTEN.

2.1 TIETOJEN KÄSITTELY SOPIMUKSEN TOTEUTTAMISEKSI

Keräämme henkilötietoja sopimuksen käsittelyä varten (mukaan lukien takuu- ja huoltohäiriövaatimuksia koskevat tiedustelut ja niiden käsittely sekä mahdolliset lakisääteiset päivitysvelvoitteet) DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan b alakohdan mukaisesti, jos annat ne meille vapaaehtoisesti osana tilaustasi. Pakolliset kentät on merkitty sellaisiksi, sillä näissä tapauksissa tarvitsemme tiedot ehdottomasti sopimuksen käsittelyyn, emmekä voi lähettää tilausta ilman niiden täsmennystä. Se, mitä tietoja kerätään, käy ilmi vastaavista syöttölomakkeista.

Lisätietoja tietojesi käsittelystä, erityisesti tietojen siirtämisestä palveluntarjoajillemme tilausten, maksujen ja toimitusten käsittelyä varten, on tämän tietosuojakäytännön seuraavissa kohdissa. Kun sopimuksen käsittely on saatettu päätökseen, tietojasi rajoitetaan jatkokäsittelyä varten ja ne poistetaan vero- ja kauppalainsäädännön mukaisten säilytysaikojen päätyttyä DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan c alakohdan mukaisesti, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi jatkokäyttöön DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti, tai pidätämme itsellämme oikeuden käyttää tietoja tämän pidemmällä aikavälillä, minkä laki sallii ja mistä ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

2.2 ASIAKASTILI

Jos olet antanut tähän suostumuksesi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti päättämällä avata asiakastilin, käytämme tietojasi asiakastilin avaamiseen sekä tietojesi tallentamiseen tulevia tilauksia varten verkkosivustollamme. Asiakastilin poistaminen on mahdollista milloin tahansa, ja se voidaan tehdä joko lähettämällä viesti tässä tietosuojakäytännössä kuvattuun yhteystietovaihtoehtoon tai asiakastilin tätä tarkoitusta varten varatun toiminnon kautta. Asiakastilisi poistamisen jälkeen tietosi poistetaan, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti tai pidättää itsellämme oikeuden käyttää tietoja laajemmin kuin laki sallii ja josta ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

2.3 YHTEYSTIEDOT

Asiakasviestinnän puitteissa keräämme henkilötietoja käsitellaksemme kyselyjäsi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan b alakohdan mukaisesti, jos annat meille nämä tiedot vapaaehtoisesti ottaessasi meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta). Pakolliset kentät on merkitty sellaisiksi, sillä näissä tapauksissa tarvitsemme tiedot ehdottomasti yhteydenottosi käsittelemiseksi. Se, mitä tietoja kerätään, käy ilmi vastaavista syöttölomakkeista. Kun kyselysi on käsitelty kokonaisuudessaan, tietosi poistetaan, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti, tai pidätämme oikeuden käyttää tietojasi laajemminkin, mikä on lain mukaan sallittua ja mistä ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

3. TIETOJEN KÄSITTELY LÄHETYSTEN KÄSITTELYÄ VARTEN

Sopimuksen täyttämiseksi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan b alakohdan mukaisesti luovutamme tietosi toimituksen tilaamalle kuljetuspalvelun tarjoajalle, jos se on tarpeen tilattujen tavaroiden toimittamiseksi.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN MERENKULKUPALVELUJEN TARJOAJILLE MERENKULKUILMOITUSTA VARTEN.

Jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilauksen aikana tai sen jälkeen, annamme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi valitulle kuljetuspalvelun tarjoajalle tämän suostumuksen perusteella DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti, jotta kuljetuspalvelun tarjoaja voi ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusta toimitusilmoitusta tai toimituksen koordinointia varten.
Suostumuksen voi peruuttaa milloin tahansa lähettämällä viestin tässä tietosuojakäytännössä kuvattuun yhteystietovaihtoehtoon tai suoraan lähetyspalvelun tarjoajalle alla mainittuun yhteysosoitteeseen. Peruutuksen jälkeen poistamme tätä tarkoitusta varten antamasi tiedot, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai ellei meillä ole oikeutta käyttää tietojasi laajemmin kuin mitä laki sallii ja mistä ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

DPD Germany GmbH
Wailandtstraße 1
63741 Aschaffenburg
Saksa

United Parcel Service Deutschland S.à r.l. & Co. OHG
Görlitzer Street 1
41460 Neuss
Saksa

General Logistics Systems Saksa GmbH & Co. OHG
GLS Saksa Street 1 - 7
DE-36286 Neuenstein
Saksa

DHL Parcel GmbH
Sträßchensweg 10
53113 Bonn
Saksa

Hermes Germany GmbH
Essener Straße 89
D-22419 Hampuri
Saksa

4. TIETOJENKÄSITTELY MAKSUJEN KÄSITTELYÄ VARTEN

Teemme yhteistyötä näiden kumppaneiden kanssa käsitellessämme maksuja verkkokaupassamme: tekniset palveluntarjoajat, luottolaitokset, maksupalveluntarjoajat.

4.1 TIETOJENKÄSITTELY TAPAHTUMIEN KÄSITTELYÄ VARTEN

Valitusta maksutavasta riippuen välitämme maksutapahtuman käsittelyyn tarvittavat tiedot teknisille palveluntarjoajillemme, jotka työskentelevät meille tilausten käsittelyn yhteydessä, tai toimeksiannon saaneille luottolaitoksille tai valitulle maksupalveluntarjoajalle, jos se on tarpeen maksun käsittelyä varten. Tämä palvelee sopimuksen täyttämistä DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan b alakohdan mukaisesti. Joissakin tapauksissa maksupalveluntarjoajat keräävät itse maksun käsittelyyn tarvittavat tiedot esimerkiksi omalla verkkosivustollaan tai teknisen integraation kautta tilausprosessissa. Tältä osin sovelletaan kyseisen maksupalveluntarjoajan tietosuojakäytäntöä.
Jos sinulla on kysyttävää maksujenkäsittelykumppaneistamme ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojakäytännössä kuvattua yhteydenottovaihtoehtoa.

4.2 TIETOJENKÄSITTELY PETOSTEN ESTÄMISEKSI JA MAKSUPROSESSIEMME OPTIMOIMISEKSI.

Tarvittaessa annamme palveluntarjoajillemme lisätietoja, joita he käyttävät yhdessä maksun käsittelyyn tarvittavien tietojen kanssa tilausten käsittelijöinä petosten estämiseksi ja maksuprosessiemme optimoimiseksi (esim. laskutus, riitautettujen maksujen käsittely, kirjanpidon tuki). DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 virkkeen 1 alakohdan f alakohdan mukaisesti tämä palvelee oikeutettujen etujemme suojaamista petoksilta tai maksujen tehokasta hallinnointia, jotka ovat etujen tasapainottamisen yhteydessä etujamme tärkeämpiä.

5. MAINONTA SÄHKÖPOSTITSE

5.1 SÄHKÖPOSTITSE LÄHETETTÄVÄ UUTISKIRJE REKISTERÖINNIN YHTEYDESSÄ, UUTISKIRJESEURANTA ERILLISELLÄ SUOSTUMUKSELLA

Jos rekisteröidyt uutiskirjeeseemme, käytämme tähän tarkoitukseen tarvittavia tai erikseen antamiasi tietoja lähettääksemme sinulle säännöllisesti sähköpostitse uutiskirjeemme suostumuksesi perusteella DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti. Uutiskirjeen tilaaminen on mahdollista milloin tahansa, ja se voidaan tehdä joko lähettämällä viesti jäljempänä kuvattuun yhteystietovaihtoehtoon tai uutiskirjeessä tätä tarkoitusta varten olevan linkin kautta. Tilauksen peruuttamisen jälkeen poistamme sähköpostiosoitteesi vastaanottajaluettelosta, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 virkkeen 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti tai pidättää itsellämme oikeutta käyttää tietoja laajemminkin kuin mitä laki sallii ja mistä ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

Jos olet lisäksi antanut meille DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisen suostumuksesi uutiskirjeemme analysointiin, analysoimme myös vuorovaikutustasi uutiskirjeemme kanssa mittaamalla, tallentamalla ja arvioimalla avautumis- ja klikkaamisprosentteja tulevien uutiskirjekampanjoiden suunnittelua varten ("uutiskirjeseuranta").

Tätä arviointia varten lähetetyt sähköpostiviestit sisältävät yhden pikselin tekniikoita (esim. niin sanottuja verkkomajakoita, seurantapikseleitä), jotka tallennetaan verkkosivustollemme. Arviointeja varten linkitämme erityisesti seuraavat "uutiskirjetiedot" toisiinsa.

* sivu, jolta sivua on pyydetty (ns. referrer URL),
* puhelun päivämäärä ja kellonaika,
* käytetyn verkkoselaimen tyypin kuvaus,
* pyynnön esittäneen tietokoneen IP-osoite,
* sähköpostiosoite,
* rekisteröinnin ja vahvistuksen päivämäärä ja kellonaika

ja yhden pikselin tekniikoita sähköpostiosoitteesi tai IP-osoitteesi ja tarvittaessa yksilöllisen tunnisteen avulla. Myös uutiskirjeessä olevat linkit voivat sisältää tämän tunnisteen.

Uutiskirjeen seurannan peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa, ja se voidaan tehdä joko lähettämällä viesti kuvattuun yhteystietovaihtoehtoon tai uutiskirjeessä tätä tarkoitusta varten olevan linkin kautta.

Tietoja säilytetään niin kauan kuin olet tilannut uutiskirjeen.

5.2 SÄHKÖPOSTITSE LÄHETETTÄVÄ UUTISKIRJE ILMAN REKISTERÖINTIÄ JA VASTUSTAMISOIKEUTESI

Jos saamme sähköpostiosoitteesi tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä etkä ole vastustanut sitä, pidätämme oikeuden Saksan sopimattomasta kilpailusta annetun lain (UWG) 7 §:n 3 momentin nojalla lähettää sinulle säännöllisesti sähköpostitse tarjouksia samankaltaisista tuotteista, joita olet jo ostanut valikoimastamme. Tämä palvelee oikeutettujen etujemme suojaamista, kun asiakkaitamme puhutellaan mainosmielessä, mikä on etujen tasapainottamisen yhteydessä etujamme tärkeämpää.
Voit milloin tahansa vastustaa tätä sähköpostiosoitteesi käyttöä lähettämällä viestin tässä tietosuojaselosteessa kuvattuun yhteystietovaihtoehtoon tai mainossähköpostissa tätä tarkoitusta varten olevan linkin kautta ilman, että sinulle aiheutuu muita kuluja kuin perusmaksujen mukaiset lähetyskulut.
Tilauksen peruuttamisen jälkeen poistamme sähköpostiosoitteesi vastaanottajaluettelosta, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti tai pidättää itsellämme oikeutta käyttää tietoja laajemmin, mikä on lain mukaan sallittua ja mistä ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

5.3 UUTISKIRJEEN LÄHETTÄMINEN

Palveluntarjoajamme voivat myös lähettää uutiskirjeen ja edellä mainitun uutiskirjeen seurannan osana puolestamme tapahtuvaa käsittelyä. Jos sinulla on kysyttävää palveluntarjoajistamme ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojakäytännössä kuvattua yhteydenottovaihtoehtoa.

Palveluntarjoajamme voivat myös lähettää uutiskirjeen osana puolestamme tapahtuvaa käsittelyä. Jos sinulla on kysyttävää palveluntarjoajistamme ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojakäytännössä kuvattua yhteydenottovaihtoehtoa.

Palveluntarjoajamme sijaitsevat ja/tai käyttävät palvelimia Yhdysvalloissa ja muissa EU:n ja ETA:n ulkopuolisissa maissa. Euroopan komissio ei ole tehnyt näitä maita koskevaa riittävyyspäätöstä. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

Palveluntarjoajamme sijaitsevat ja/tai käyttävät palvelimia Yhdysvalloissa ja Intiassa. Euroopan komissio ei ole tehnyt näitä maita koskevaa riittävyyspäätöstä. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

Palveluntarjoajamme sijaitsevat ja/tai käyttävät palvelimia seuraavissa maissa, joiden osalta Euroopan komissio on päätöksellään vahvistanut riittävän tietosuojan tason: Kanada

Palveluntarjoajamme sijaitsevat ja/tai käyttävät palvelimia Yhdysvalloissa. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

5.4 ARVIOINTIPYYNTÖJEN LÄHETTÄMINEN SÄHKÖPOSTITSE

Jos olet antanut meille siihen nimenomaisen suostumuksesi tilauksen aikana tai sen jälkeen DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti, käytämme sähköpostiosoitettasi pyytääkseen sinua arvioimaan tilaustasi käyttämämme arviointijärjestelmän avulla. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa lähettämällä viesti tässä tietosuojakäytännössä kuvattuun yhteystietovaihtoehtoon tai luokituspyynnössä tätä tarkoitusta varten annetun linkin kautta.

Palveluntarjoajamme voivat myös lähettää arviointipyyntöjä osana puolestamme tapahtuvaa käsittelyä. Jos sinulla on kysyttävää palveluntarjoajistamme ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojakäytännössä kuvattua yhteydenottovaihtoehtoa.

Palveluntarjoajamme sijaitsevat ja/tai käyttävät palvelimia näissä maissa: YHDYSVALLAT
Näiden maiden osalta Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä. Yhteistyömme kanssasi perustuu seuraaviin takeisiin: Euroopan komission vakiomuotoiset tietosuojalausekkeet, valvontaviranomaisen vakiomuotoiset tietosuojalausekkeet, hyväksytyt sitovat sisäiset tietosuojasäännöt, hyväksytyt sopimuslausekkeet, hyväksytyt käytännesäännöt, hyväksytty sertifiointimekanismi.

6. EVÄSTEET JA MUUT TEKNOLOGIAT

YLEISET TIEDOT

Jotta verkkosivustollamme vierailu olisi houkuttelevaa ja jotta tietyt toiminnot olisivat mahdollisia, käytämme eri sivuilla tekniikoita, kuten niin sanottuja evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan automaattisesti päätelaitteellesi. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päätyttyä, eli kun suljet selaimesi (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät loppulaitteeseesi, ja niiden avulla voimme tunnistaa selaimesi, kun vierailet sivustolla seuraavan kerran (pysyvät evästeet).
Käytämme sellaisia tekniikoita, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivustomme tiettyjen toimintojen käyttämiseksi (esim. ostoskoritoiminto). Nämä tekniikat keräävät ja käsittelevät IP-osoitetta, vierailun ajankohtaa, laite- ja selaintietoja sekä tietoja verkkosivustomme käytöstä (esim. tietoja ostoskorin sisällöstä). Tämä palvelee etujen tasapainottamisen puitteissa ensisijaisia oikeutettuja etuja, jotka liittyvät tarjouksemme optimoituun esittämiseen DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohdan mukaisesti.

Lisäksi käytämme teknologioita noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita, joita meihin sovelletaan (esim. voidaksemme todistaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn), sekä verkkoanalytiikkaan ja verkkomarkkinointiin. Lisätietoja tästä, mukaan lukien tietojenkäsittelyn oikeusperusta, on tämän tietosuojakäytännön seuraavissa kohdissa.

Löydät selaimesi evästeasetukset seuraavista linkeistä: Microsoft Edge™ [https://support.microsoft.com/de-de/help/4027947/microsoft-edge-delete-cookies] / Safari™ [https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/12.0/mac/10.14] / Chrome™ [https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en] / Firefox™ [https://support.mozilla.org/de/products/firefox/protect-your-privacy/cookies] / Opera™ [https://help.opera.com/de/latest/web-preferences/#cookies]

Jos olet antanut suostumuksesi tekniikoiden käyttöön DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin tietosuojakäytännössä kuvattuun yhteystietovaihtoehtoon.

7. EVÄSTEIDEN JA MUIDEN TEKNIIKOIDEN KÄYTTÖ VERKKOANALYYSIA JA MAINONTAA VARTEN.

Jos olet antanut tähän suostumuksesi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti, käytämme verkkosivustollamme seuraavia evästeitä ja muita kolmannen osapuolen tekniikoita. Tässä yhteydessä kerätyt tiedot poistetaan sen jälkeen, kun käyttötarkoitus on päättynyt ja kun me emme enää käytä kyseistä tekniikkaa. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Lisätietoja peruutusvaihtoehdoista on kohdassa "Evästeet ja muut tekniikat". Lisätietoja yksittäisten palveluntarjoajien kanssa tekemämme yhteistyön perusteista on yksittäisissä tekniikoissa. Jos sinulla on kysyttävää palveluntarjoajista ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojakäytännössä kuvattua yhteydenottovaihtoehtoa.

7.1 GOOGLEN PALVELUIDEN KÄYTTÖ WEB-ANALYTIIKKAAN JA MAINOSTARKOITUKSIIN

Käytämme Google Ireland Ltd:n, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti ("Google") teknologioita alla kuvatulla tavalla. Google-teknologian automaattisesti keräämät tiedot verkkosivustomme käytöstäsi siirretään yleensä Google LLC:n palvelimelle osoitteeseen 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltojen osalta. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. Jos IP-osoitteesi kerätään Googlen tekniikoiden avulla, se lyhennetään aktivoimalla IP:n anonymisointi ennen kuin se tallennetaan Googlen palvelimille. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle ja lyhennetään siellä. Jollei yksittäisten tekniikoiden osalta toisin mainita, tietojenkäsittely perustuu DSGVO:n 26 artiklan mukaisesti yhteisvastuulliset osapuolet ovat tehneet kyseistä tekniikkaa koskevan sopimuksen. Lisätietoja Googlen suorittamasta tietojenkäsittelystä on Googlen tietosuojakäytännössä [https://policies.google.com/privacy?hl=de].

GOOGLE ANALYTICS

Verkkosivuston analysointia varten Google Analytics kerää ja tallentaa automaattisesti tietoja (IP-osoite, käyntiaika, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä), joista luodaan käyttöprofiileja salanimiä käyttäen. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä. IP-osoitettasi ei periaatteessa yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Tietojen käsittely tapahtuu Googlen tekemän tilaustenkäsittelysopimuksen perusteella.

Verkkosivustomme optimoitua markkinointia varten olemme aktivoineet "Googlen tuotteiden ja palveluiden" tietojen jakamisasetukset. Näin Google pääsee käsiksi Google Analyticsin keräämiin ja käsittelemiin tietoihin ja voi käyttää niitä Googlen palvelujen parantamiseen. Tietojen jakaminen Googlen kanssa näiden tietojen jakamisasetusten mukaisesti perustuu rekisterinpitäjien väliseen lisäsopimukseen. Emme voi vaikuttaa Googlen suorittamaan myöhempään tietojenkäsittelyyn.

Verkkosivustomme optimoitua markkinointia varten käytämme niin sanottua käyttäjätunnistustoimintoa. Tämän toiminnon avulla voimme määrittää vuorovaikutustiedoillesi yksilöllisen, pysyvän tunnisteen yhdestä tai useammasta istunnosta verkkosivuillamme ja näin analysoida käyttäjäkäyttäytymistäsi eri laitteilla ja istunnoissa.

Testien luomiseen ja suorittamiseen käytämme myös Google Analyticsin Google Optimize -laajennustoimintoa.

Google Analyticsin Google Signals -laajennustoiminto mahdollistaa verkkoanalyysin yhteydessä niin sanotun "cross-device tracking" -toiminnon. Jos internet-yhteensopivat laitteesi on yhdistetty Google-tiliisi ja olet aktivoinut Google-tililläsi "personoitu mainonta" -asetuksen, Google voi luoda raportteja käyttökäyttäytymisestäsi (erityisesti laitteiden välisiä käyttäjiä koskevia lukuja), vaikka vaihtaisit päätelaitetta. Emme käsittele tässä yhteydessä henkilötietoja, vaan saamme ainoastaan Google Signalsin perusteella tuotettuja tilastoja.

Google Analyticsin laajennustoiminto, niin sanottu DoubleClick-eväste, mahdollistaa selaimesi tunnistamisen, kun vierailet muilla verkkosivustoilla, verkkoanalyysiä ja mainontaa varten. Google käyttää näitä tietoja kootakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen muita verkkosivuston käyttöön liittyviä palveluja.

GOOGLE ADSENSE

Verkkosivustomme markkinoi tilaa kolmannen osapuolen mainoksille Google AdSensen kautta. Näitä mainoksia näytetään sinulle eri paikoissa tällä verkkosivustolla. Niin sanotun DoubleClick-evästeen avulla kiinnostukseen perustuvan mainonnan näyttäminen on mahdollista keräämällä ja käsittelemällä tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivuston käytöstäsi) ja määrittämällä automaattisesti pseudonyymi käyttäjätunnus, jota käytetään kiinnostuksen kohteiden määrittämiseen tämän ja muiden verkkosivustojen vierailujen perusteella.

GOOGLE-MAINOKSET

Google-hakutuloksissa ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla tapahtuvaa mainontaa varten verkkosivustollamme vieraillessasi asetetaan niin sanottu Google Remarketing -eväste, joka mahdollistaa automaattisesti kiinnostukseen perustuvan mainonnan keräämällä ja käsittelemällä tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstäsi) sekä pseudonyymin CookieID:n avulla ja vieraillut sivut huomioon ottaen. Tietojen jatkokäsittely tapahtuu vain, jos olet aktivoinut Google-tililläsi "personoitu mainonta" -asetuksen. Tässä tapauksessa, jos olet kirjautuneena sisään Googleen vieraillessasi verkkosivustollamme, Google käyttää tietojasi yhdessä Google Analyticsin tietojen kanssa luodakseen ja määritelläkseen kohderyhmäluetteloita laitteiden välistä uudelleenmarkkinointia varten.

Verkkosivuston analysointia ja tapahtumien seurantaa varten mittaamme myöhempää käyttökäyttäytymistäsi Google Ads Conversion Tracking -palvelun avulla, kun olet saapunut verkkosivustollemme Google Adsin mainoksen kautta. Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää evästeitä ja kerätä tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä, jotka perustuvat määrittelemiimme tapahtumiin, kuten verkkosivustolla käyntiin tai uutiskirjeen tilaamiseen), joista luodaan käyttöprofiileja salanimiä käyttäen.

GOOGLE MAPS

Maantieteellisten tietojen visuaalista esittämistä varten Google Maps kerää tietoja karttatoimintojen käytöstäsi, erityisesti IP-osoitteen ja sijaintitiedot, siirtää nämä tiedot Googlelle ja käsittelee niitä myöhemmin. Emme voi vaikuttaa tähän myöhempään tietojenkäsittelyyn.

GOOGLE RECAPTCHA

Google reCAPTCHA kerää tietoja (IP-osoite, vierailuaika, selaimen tiedot ja tiedot verkkosivuston käytöstäsi) ja analysoi verkkosivuston käyttöäsi niin sanotun JavaScriptin ja evästeiden avulla suojautuakseen verkkolomakkeiden väärinkäytöltä ja roskapostilta, jota automatisoidut ohjelmat (niin sanotut botit) aiheuttavat. Lisäksi arvioidaan muita evästeitä, joita Googlen palvelut tallentavat selaimeesi. Henkilötietoja ei lueta tai tallenneta kyseisen lomakkeen syöttökenttiin.

GOOGLE FONTS

Verkkosivustomme sisällön yhtenäistä esittämistä varten "Google Fonts" -skriptikoodi kerää tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot), jotka siirretään Googlelle ja joita Google käsittelee. Emme voi vaikuttaa tähän myöhempään tietojenkäsittelyyn.

YOUTUBE VIDEO PLUGIN

Kolmannen osapuolen sisällön integroimiseksi tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot) kerätään YouTube-videolisälaitteen kautta käyttämällämme laajennetulla tietosuojaustilalla, ja ne siirretään Googlelle, joka käsittelee niitä myöhemmin vain silloin, kun toistat videota.

7.2 FACEBOOK-PALVELUIDEN KÄYTTÖ WEB-ANALYTIIKKAAN JA MAINOSTARKOITUKSIIN

FACEBOOK-PIKSELIN KÄYTTÖ

Käytämme Facebook-pikseliä Meta Platforms Ireland Ltd:n teknologioiden puitteissa. [http://de-de.facebook.com/facebookdublin/], 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti ("Facebook (by Meta)" tai "Meta Platforms Ireland"). Facebook-pikselillä kerätään ja tallennetaan automaattisesti tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä, jotka perustuvat määrittelemiimme tapahtumiin, kuten verkkosivustolla käyntiin tai uutiskirjeen tilaamiseen), joista luodaan käyttöprofiileja salanimiä käyttäen. Niin sanotun laajennetun tietojen täsmäytyksen yhteydessä kerätään myös tietoja, joita voidaan käyttää yksilöiden tunnistamiseen (esim. nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot), ja ne tallennetaan hashed-muodossa täsmäytystarkoituksiin. Tätä tarkoitusta varten, kun vierailet verkkosivustollamme, Facebook Pixel asettaa automaattisesti evästeen, joka käyttää pseudonyymiä CookieID:tä tunnistamaan selaimesi, kun vierailet muilla verkkosivustoilla. Facebook (by Meta) yhdistää nämä tiedot muihin Facebook-tilisi tietoihin ja käyttää niitä verkkosivuston toimintaa koskevien raporttien laatimiseen ja muiden verkkosivuston käyttöön liittyvien palveluiden, erityisesti yksilöllisen ja ryhmäkohtaisen mainonnan, tarjoamiseen.
Tiedot, jotka Facebookin (Metan) tekniikat keräävät automaattisesti verkkosivustomme käytöstäsi, siirretään yleensä Meta Platforms, Inc:n palvelimelle osoitteeseen 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt Yhdysvaltoja koskevaa riittävyyspäätöstä. Jos tietojen siirto Yhdysvaltoihin kuuluu vastuualueeseemme, yhteistyömme perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. Lisätietoja Facebookin suorittamasta tietojenkäsittelystä on saatavilla Facebookin tietosuojakäytännössä (Meta) [http://de-de.facebook.com/policy.php].

FACEBOOK-ANALYTIIKKA

Osana Facebook Analyticsia verkkosivustomme kävijöiden toimintaa koskevat tilastot luodaan Facebook-pikselin avulla kerätyistä tiedoista, jotka koskevat verkkosivustomme käyttöäsi. Tietojenkäsittely tapahtuu Facebookin tekemän tilaustenkäsittelysopimuksen perusteella (by Meta). Heidän analyysinsä palvelee verkkosivustomme optimaalista esittelyä ja markkinointia.

FACEBOOK-MAINOKSET

Facebook-mainosten avulla mainostamme tätä verkkosivustoa Facebookissa (Meta) sekä muilla alustoilla. Määrittelemme kunkin mainoskampanjan parametrit. Facebook (by Meta) on vastuussa tarkasta toteutuksesta, erityisesti mainosten sijoittamista yksittäisille käyttäjille koskevasta päätöksestä. Jollei yksittäisten teknologioiden osalta toisin määrätä, tietojenkäsittely tapahtuu DSGVO:n 26 artiklan mukaisen yhteisten rekisterinpitäjien välisen sopimuksen perusteella. Yhteinen vastuu rajoittuu tietojen keräämiseen ja niiden toimittamiseen Meta Platforms Irelandille. Tämä ei koske Meta Platforms Irelandin myöhempää tietojenkäsittelyä.

Facebook Pixelin avulla tuotettujen verkkosivustomme kävijäaktiviteetteja koskevien tilastojen perusteella teemme Facebookissa ryhmäkohtaista mainontaa (Meta) Facebook Custom Audience -palvelun kautta määrittämällä kyseisen kohderyhmän ominaisuudet. Facebook (Meta) toimii prosessorina, kun tietoja sovitetaan yhteen (ks. edellä) kohderyhmän määrittämiseksi.

Facebook-pikselin asettaman pseudonyymin evästetunnisteen ja verkkosivustomme käyttökäyttäytymisestäsi kerättyjen tietojen perusteella käytämme henkilökohtaista mainontaa Facebook-pikselin uudelleenmarkkinoinnin kautta.

Facebook Pixel Conversionsin avulla mittaamme myöhempää käyttökäyttäytymistäsi web-analytiikkaa ja tapahtumien seurantaa varten, kun olet saapunut verkkosivustollemme Facebook Adsin mainoksen kautta. Tietojenkäsittely tapahtuu Facebookin tekemän tilaustenkäsittelysopimuksen perusteella (by Meta).

7.3 MUUT VERKKOANALYTIIKAN JA VERKKOMARKKINOINTIPALVELUJEN TARJOAJAT

ADROLL-UUDELLEENKOHDENTAMISEN KÄYTTÖ VERKKOMARKKINOINNISSA

Mainoskumppanimme AdRoll Advertising Ltd, Level 6, 1, Burlington Plaza, Burlington Road, Dublin 4, Irlanti ("AdRoll") kautta mainostamme tätä verkkosivustoa hakutuloksissa ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Kun vierailet verkkosivustollamme, AdRoll tai sen yhteistyökumppanit asettavat automaattisesti uudelleenkohdentamisevästeen, joka mahdollistaa kiinnostuksen perusteella tapahtuvan mainonnan pseudonyymin CookieID:n avulla ja käymiesi sivujen perusteella. Tietojenkäsittely tapahtuu DSGVO:n 26 artiklan mukaisen yhteisvastuullisen osapuolten välisen sopimuksen perusteella. Määrittelemme kunkin mainoskampanjan parametrit. AdRoll vastaa tarkasta toteutuksesta (esim. yksittäisten mainosten sijoittelusta päättäminen). AdRoll voi yhdistää AdRollin automaattisesti keräämät tiedot (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä) muista lähteistä saatuihin tietoihin ja välittää ne AdRollin mainoskumppaneille. Lisäksi ne siirretään yleensä NextRoll, Inc:n palvelimelle, 2300 Harrison St, Fl 2, San Francisco CA, 94110, USA, ja tallennetaan sinne. Yhdysvaltojen osalta Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

AMAZON-PALVELUIDEN KÄYTTÖ VERKKOMARKKINOINNISSA

Myymme tilaa kolmannen osapuolen mainoksille Amazonissa mainoskumppanimme Amazon Europe Core S.à.r.l. [https://www.amazon.de], 5 Rue Plaetis, L-2338 Luxemburg ("Amazon") kautta. Näitä mainoksia näytetään sinulle eri paikoissa tällä verkkosivustolla. Evästeiden avulla Aamzon voi seurata kunkin tilauksen kulkua ja erityisesti sitä, että olet klikannut kyseistä mainosta ja tilannut tuotteen. Tätä tarkoitusta varten kerätään tietoja (IP-osoite, käyntiaika, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä), jotka lähetetään Amazonille ja joita Amazon käsittelee. Emme voi vaikuttaa tähän tietojenkäsittelyyn. Tietojenkäsittely tapahtuu DSGVO:n 26 artiklan mukaisen yhteisvastuullisen osapuolten välisen sopimuksen perusteella. Amazonin automaattisesti keräämät tiedot verkkosivustomme käytöstäsi siirretään yleensä Amazon, Inc.:n palvelimelle osoitteeseen 410 Terry Ave. North, Seattle, WA 98109-5210, USA, ja varastoitiin sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

CRITEON KÄYTTÖ VERKKOMARKKINOINNISSA

Mainoskumppani Criteo SA:n [https://www.criteo.com/de/], 32 Rue Blanche, 75009 Pariisi, Ranska ("Criteo") kautta mainostamme tätä verkkosivustoa hakutuloksissa sekä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Kun vierailet verkkosivustollamme, Criteo tai sen yhteistyökumppanit asettavat automaattisesti uudelleenkohdentamisevästeen, joka mahdollistaa kiinnostukseen perustuvan mainonnan pseudonyymin CookieID:n avulla ja vierailtujen sivujen perusteella. Tietojenkäsittely tapahtuu DSGVO:n 26 artiklan mukaisen yhteisvastuullisen osapuolten välisen sopimuksen perusteella. Määrittelemme kunkin mainoskampanjan parametrit. Criteo vastaa tarkasta toteutuksesta (esim. yksittäisten mainosten sijoittelusta päättäminen). Criteo voi yhdistää Criteon automaattisesti keräämät tiedot (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä) muista lähteistä saatuihin tietoihin ja toimittaa ne Criteon mainoskumppaneille.

AWININ KÄYTTÖ VERKKOMARKKINOINNISSA

Myymme tilaa kolmannen osapuolen mainoksille mainoskumppanimme AWIN AG:n [https://www.awin.com/de], Eichhornstraße 3, 10785 Berliini, Saksa ("AWIN") kautta. Näitä mainoksia näytetään sinulle eri paikoissa tällä verkkosivustolla. Evästeiden avulla AWIN voi seurata tilauksen kulkua ja erityisesti sitä, että olet klikannut kyseistä mainosta ja tilannut tuotteen. Tätä tarkoitusta varten kerätään tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä), jotka siirretään AWINille ja joita AWIN käsittelee. Emme voi vaikuttaa tähän tietojenkäsittelyyn. Tietojenkäsittely tapahtuu DSGVO:n 26 artiklan mukaisen yhteisvastuullisen osapuolten välisen sopimuksen perusteella.

8. LUOTETTAVIEN KAUPPOJEN TRUSTBADGEN/ MUIDEN WIDGETTIEN INTEGROINTI.

Trusted Shops -widgetit (esim. Trusted Shops Trustbadge) on integroitu tälle verkkosivustolle, jotta voidaan näyttää Trusted Shops -palvelut (esim. hyväksymismerkintä, kerätyt arvosanat) ja tarjota Trusted Shops -tuotteita ostajille tilauksen tekemisen jälkeen.

Tämä palvelee oikeutettujen etujemme suojaamista optimaalisen markkinoinnin osalta mahdollistamalla turvallisen ostamisen DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohdan mukaisesti, mikä on tärkeämpää kuin meidän etumme. Luottamusmerkki ja sillä mainostetut palvelut ovat Trusted Shops GmbH:n, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln (Trusted Shops), tarjous, jonka kanssa olemme yhdessä vastuussa tietosuojalainsäädännöstä DSGVO:n 26 artiklan mukaisesti. Tämän tietosuojailmoituksen puitteissa ilmoitamme sinulle seuraavassa DSGVO:n 26 artiklan 2 kohdan mukaisesti sopimuksen olennaisesta sisällöstä.

Luottamusmerkki on yhdysvaltalaisen CDN-palveluntarjoajan (sisällönjakeluverkko) yhteisvastuulla. Tietosuojan asianmukainen taso varmistetaan vakiomuotoisilla tietosuojalausekkeilla ja muilla sopimustoimenpiteillä. Lisätietoja Trusted Shops GmbH:n tietosuojasta löydät täältä [https://www.trustedshops.de/impressum/#datenschutz].

Kun Trustbadgea kutsutaan, verkkopalvelin tallentaa automaattisesti niin sanotun palvelinlokitiedoston, joka sisältää myös IP-osoitteesi, kutsun päivämäärän ja kellonajan, siirretyn datan määrän ja pyynnön esittäneen palveluntarjoajan (käyttötiedot) ja dokumentoi kutsun. IP-osoite anonymisoidaan heti keräämisen jälkeen, jotta tallennettuja tietoja ei voida yhdistää henkilökohtaisesti sinuun. Palvelimen lokitiedosto tallennetaan turvallisuustietokantaan turvallisuuspoikkeamien analysointia varten, ja se poistetaan tai anonymisoidaan automaattisesti viimeistään 90 päivän kuluttua sen luomisesta. Tämä palvelee meidän ja Trusted Shopsin oikeutettua etua väärinkäytösten ja petosten estämiseksi, tarjousten ja verkkosivustojen optimoimiseksi sekä verkkosivuston tai Trustbadgen tai muiden Trusted Shopsin widgettien häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohdan mukaisesti.

Muita henkilötietoja siirretään Trusted Shops GmbH:lle, jos päätät käyttää Trusted Shopsin tuotteita tilauksen tekemisen jälkeen tai olet jo rekisteröitynyt käyttöä varten. Tätä tarkoitusta varten henkilötietoja kerätään automaattisesti tilaustiedoista. Se, oletko ostajana jo rekisteröitynyt tuotteen käyttöön, tarkistetaan automaattisesti käyttämällä neutraalia parametria, sähköpostiosoitetta, joka on sekoitettu kryptologisella yksisuuntaisella toiminnolla. Sähköpostiosoite muunnetaan ennen lähettämistä hash-arvoksi, jota Trusted Shops ei voi purkaa. Vastaavuuden tarkistamisen jälkeen parametri poistetaan automaattisesti.

Tätä käytetään sen tarkistamiseksi, oletko jo rekisteröitynyt Trusted Shops GmbH:n palveluihin, ja se on näin ollen tarpeen meidän ja Trusted Shopsin ensisijaisten oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, jotka liittyvät tiettyyn tilaukseen liittyvän ostajansuojan tarjoamiseen ja transaktioiden arviointipalveluihin DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 virkkeen 1 alakohdan f alakohdan mukaisesti. Jos näin on, jatkokäsittely suoritetaan sinun ja Trusted Shopsin välisen sopimuksen mukaisesti. Jos et ole vielä rekisteröitynyt palveluihin, saat myöhemmin tilaisuuden tehdä niin ensimmäistä kertaa. Jatkokäsittely rekisteröinnin jälkeen riippuu myös Trusted Shopsin kanssa tehdystä sopimuksesta. Jos et rekisteröidy, Trusted Shops poistaa automaattisesti kaikki lähetetyt tiedot, eikä henkilökohtainen viittaus ole enää mahdollista.

Meidän ja Trusted Shops GmbH:n välisen yhteisen vastuun puitteissa ota yhteyttä Trusted Shops GmbH:han, jonka yhteystiedot löydät täältä [https://www.trustedshops.de/impressum/#datenschutz], jos sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tai haluat käyttää oikeuksiasi. Lisätietoja tietosuojasta on seuraavassa linkissä [https://www.trustedshops.com/tsdocument/CONSUMER_MEMBERSHIP_TERMS_de.pdf]. Tästä riippumatta voit myös aina ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tässä tietosuojaselosteessa kuvattua yhteydenottovaihtoehtoa. Kyselysi välitetään sitten tarvittaessa toiselle henkilölle, joka vastaa siihen.

9. SOSIAALINEN MEDIA

9.1 SOSIAALISET LIITÄNNÄISET FACEBOOKISTA (METAN MUKAAN), TWITTERISTÄ, INSTAGRAMISTA (METAN MUKAAN), PINTERESTISTÄ, XINGISTÄ, ADDTHIKSESTÄ, WHATSAPPISTA JNE.

Verkkosivustollamme käytetään sosiaalisten verkostojen sosiaalisia painikkeita. Ne on integroitu sivulle vain HTML-linkkeinä, joten yhteyttä kyseisen palveluntarjoajan palvelimiin ei muodosteta, kun verkkosivustoamme kutsutaan. Jos napsautat jotakin painiketta, kyseisen sosiaalisen verkoston verkkosivusto avautuu selaimesi uuteen ikkunaan, jossa voit napsauttaa esimerkiksi Tykkää- tai Jaa-painiketta.

9.2 VERKKOLÄSNÄOLOMME FACEBOOKISSA (METAKOHTAISESTI), TWITTERISSÄ, INSTAGRAMISSA (METAKOHTAISESTI), YOUTUBESSA, PINTERESTISSÄ, LINKEDINISSÄ JA XINGISSÄ.

Jos olet antanut suostumuksesi kyseiselle sosiaalisen median toimijalle DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti, tietojasi kerätään ja tallennetaan automaattisesti markkinatutkimus- ja mainostarkoituksiin, kun vierailet verkkopalvelussamme edellä mainituissa sosiaalisissa medioissa, joista luodaan käyttöprofiileja salanimiä käyttäen. Näitä voidaan käyttää esimerkiksi sellaisten mainosten sijoittamiseen alustojen sisällä ja ulkopuolella, jotka oletettavasti vastaavat kiinnostuksen kohteitasi. Tähän tarkoitukseen käytetään yleensä evästeitä. Yksityiskohtaiset tiedot sosiaalisen median operaattorin suorittamasta tietojen käsittelystä ja käytöstä sekä yhteydenottovaihtoehdon ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvät oikeutesi ja asetusvaihtoehtosi löydät alla linkitetyistä palveluntarjoajien tietosuojailmoituksista. Jos tarvitset vielä apua tässä asiassa, voit ottaa meihin yhteyttä.

Facebook (by Meta) [http://www.facebook.com/about/privacy/] on palvelu, jonka tarjoaa Meta Platforms Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti ("Meta Platforms Ireland"). Meta Platforms Irelandin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät Facebook-verkkosivustoamme (Meta), siirretään yleensä Meta Platforms, Inc:n palvelimelle osoitteeseen 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. Tietojen käsittely Facebookin (by Meta) fanisivulla vierailun yhteydessä perustuu DSGVO:n 26 artiklan mukaiseen yhteisvastuullisten osapuolten väliseen sopimukseen. Lisätietoja (tietoja Insights-tiedoista) löytyy täältä [https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data].

Twitter [https://twitter.com/de/privacy]on Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07, Irlanti ("Twitter") palvelu. Twitterin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät verkkopalvelujamme Twitterissä, siirretään yleensä Twitter, Inc:n palvelimelle osoitteeseen 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

Instagram (by Meta) [http://help.instagram.com/519522125107875] on Meta Platforms Ireland Ltd:n, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti ("Meta Platforms Ireland") palvelu. Meta Platforms Irelandin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät verkkopalvelua Instagramissa, siirretään yleensä Meta Platforms, Inc:n palvelimelle, 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, ja tallennetaan siellä. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. Tietojen käsittely Instagram (by Meta) -fanisivulla vierailemisen yhteydessä perustuu DSGVO:n 26 artiklan mukaiseen yhteisvastuullisten osapuolten väliseen sopimukseen. Lisätietoja (tietoja Insights-tiedoista) löytyy täältä [https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data].

YouTube [https://policies.google.com/privacy?hl=de] on palvelu, jonka tarjoaa Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti ("Google"). Googlen automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät YouTube-verkkopalvelua, siirretään yleensä Google LLC:n palvelimelle osoitteeseen 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltojen osalta. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

Pinterest [https://about.pinterest.com/de/privacy-policy]on Pinterest Europe Ltd:n, Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irlanti ("Pinterest") palvelu. Pinterestin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät verkkopalvelujamme Pinterestissä, siirretään yleensä Pinterest, Inc:n palvelimelle osoitteeseen 505 Brannan St., San Francisco, CA 94107, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

LinkedIn [https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy]on LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti ("LinkedIn") palvelu. LinkedInin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät LinkedIn-verkkopalvelua, siirretään yleensä LinkedIn Corporationin palvelimelle osoitteeseen 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, USA, ja varastoitiin sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

Xing [https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung]on New Work SE:n palvelu, Am Strandkai 1, 20457 Hampuri, Saksa.

10. YHTEYDENOTTOVAIHTOEHDOT JA OIKEUTESI

10.1 OIKEUTESI

Rekisteröitynä sinulla on seuraavat oikeudet:

* Sinulla on DSGVO:n 15 artiklan mukaisesti oikeus pyytää tietoja käsittelemistämme henkilötiedoistasi kyseisessä artiklassa määritellyssä laajuudessa;
* DSGVO:n 16 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus pyytää viipymättä korjaamaan tallentamamme virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot;
* DSGVO:n 17 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus pyytää poistamaan tallentamamme henkilötietosi, ellei henkilötietojesi jatkokäsittely ole kielletty.
* käyttää oikeuttaan sananvapauteen ja tiedonvälityksen vapauteen;
* lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi;
* yleisen edun vuoksi, tai
* on tarpeen oikeudellisten vaateiden esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten;
* Sinulla on DSGVO:n 18 artiklan mukaisesti oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, jos
* kiistät tietojen paikkansapitävyyden;
* käsittely on lainvastaista, mutta vastustat sen poistamista;
* emme enää tarvitse tietoja, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, esittämiseen tai puolustamiseen; tai
* olet vastustanut käsittelyä DSGVO:n 21 artiklan mukaisesti;
* DSGVO:n 20 artiklan mukaisesti oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai oikeus pyytää niiden siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle;
* DSGVO:n 77 artiklan mukaan sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Pääsääntöisesti voit ottaa yhteyttä tavanomaisen asuinpaikkasi tai työpaikkasi valvontaviranomaiseen tai yrityksemme pääkonttoriin.

Vastustamisoikeus

Jos käsittelemme henkilötietoja edellä selostetulla tavalla suojellaksemme oikeutettuja etujamme, jotka ovat etujen tasapainottamisen yhteydessä etusijalla, voit vastustaa tätä käsittelyä tulevaisuudessa. Jos käsittely suoritetaan suoramarkkinointitarkoituksiin, voit käyttää tätä oikeutta milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla. Jos käsittely tapahtuu muita tarkoituksia varten, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä vain omaan erityistilanteeseesi liittyvin perustein.

Kun olet käyttänyt vastustamisoikeuttasi, emme enää käsittele henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on pakottava oikeutettu syy, joka syrjäyttää etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittely on tarpeen oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Tätä ei sovelleta, jos käsittely tapahtuu suoramarkkinointitarkoituksiin. Tällöin emme enää käsittele henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten.

10.2 YHTEYDENOTTOMAHDOLLISUUDET

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä, haluat tietoja, tietojen korjaamista, rajoittamista tai poistamista sekä annetun suostumuksen peruuttamista tai tietojen tietyn käytön vastustamista, ota meihin suoraan yhteyttä painatuksessa olevia yhteystietoja käyttäen.

Tietosuojakäytäntö on luotu Trusted Shops [https://legal.trustedshops.com/] -oikeudellisella tekstieditorilla yhteistyössä FÖHLISCH Rechtsanwälte [https://foehlisch.com] kanssa.

Valitse valuutta
EUREuro
fiFinnish