ØJEBLIKKELIG FORSENDELSE VIA E-MAIL - MÆNGDERABATTER TILGÆNGELIGE

På Impkeys, der er tilgængeligt fra https://impkeys.com, er det en af vores vigtigste prioriteter at beskytte vores besøgendes privatliv. Denne fortrolighedspolitik indeholder de typer oplysninger, som Impkeys indsamler og registrerer, og hvordan vi bruger dem.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for flere oplysninger om vores privatlivspolitik, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Denne fortrolighedspolitik gælder kun for vores online aktiviteter og gælder for besøgende på vores websted med hensyn til de oplysninger, som de deler og/eller indsamler i Impkeys. Denne politik gælder ikke for oplysninger, der indsamles offline eller via andre kanaler end dette websted. Vores fortrolighedspolitik blev udarbejdet ved hjælp af Privacy Policy Generator og Free Privacy Policy Generator.

Samtykke
Ved at bruge vores websted giver du hermed dit samtykke til vores privatlivspolitik og accepterer betingelserne heri. Du kan finde vores vilkår og betingelser på Generatoren for vilkår og betingelser.

Oplysninger, vi indsamler
De personlige oplysninger, som du bliver bedt om at give, og grundene til, at du bliver bedt om at give dem, vil blive gjort klart for dig på det tidspunkt, hvor vi beder dig om at give dine personlige oplysninger.

Hvis du kontakter os direkte, kan vi modtage yderligere oplysninger om dig, f.eks. dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, indholdet af den besked og/eller de vedhæftede filer, du sender til os, og andre oplysninger, som du vælger at give os.

Når du registrerer dig for en konto, kan vi bede dig om dine kontaktoplysninger, herunder navn, firmanavn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruger dine oplysninger
Vi bruger de oplysninger, vi indsamler, på forskellige måder, bl.a. til at:

Tilvejebringe, drive og vedligeholde vores webste
Forbedre, personliggøre og udvide vores webste
Forstå og analysere, hvordan du bruger vores webste
Udvikle nye produkter, tjenester, funktioner og funktionalitet
Kommunikere med dig, enten direkte eller gennem en af vores partnere, herunder med henblik på kundeservice, for at give dig opdateringer og andre oplysninger om websitet og til markedsførings- og salgsfremmende formål
sende dig e-mails
Find og forebyg svig
Logfiler
Impkeys følger en standardprocedure for brug af logfiler. Disse filer logger de besøgende, når de besøger websteder. Alle hostingfirmaer gør dette og er en del af hosting-tjenesternes analyser. De oplysninger, der indsamles af logfiler, omfatter internetprotokoladresser (IP), browsertype, internetudbyder (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/afgangssider og muligvis antallet af klik. Disse er ikke knyttet til nogen oplysninger, der kan identificere personer. Formålet med oplysningerne er at analysere tendenser, administrere webstedet, spore brugernes bevægelser på webstedet og indsamle demografiske oplysninger.

Cookies og web-beacons
Som alle andre websteder bruger Impkeys "cookies". Disse cookies bruges til at gemme oplysninger, herunder om de besøgendes præferencer og de sider på webstedet, som den besøgende har besøgt. Oplysningerne bruges til at optimere brugernes oplevelse ved at tilpasse vores websideindhold baseret på de besøgendes browsertype og/eller andre oplysninger.

For mere generel information om cookies, læs venligst "Hvad er cookies" fra Cookie Consent.

Vores reklamepartnere
Nogle af annoncørerne på vores websted kan bruge cookies og web beacons. Vores annonceringspartnere er anført nedenfor. Hver af vores annonceringspartnere har deres egen politik for beskyttelse af personlige oplysninger om deres politikker for brugerdata. For at lette adgangen har vi linket til deres privatlivspolitikker nedenfor.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Reklamepartnere Privatlivspolitikker
Du kan konsultere denne liste for at finde privatlivspolitikken for hver af Impkeys' reklamepartnere.

Tredjeparts annonceringsservere eller annoncenetværk bruger teknologier som cookies, JavaScript eller web-beacons, der bruges i deres respektive annoncer og links, der vises på Impkeys, og som sendes direkte til brugernes browser. De modtager automatisk din IP-adresse, når dette sker. Disse teknologier bruges til at måle effektiviteten af deres reklamekampagner og/eller til at tilpasse det reklameindhold, som du ser på de websteder, du besøger.

Bemærk, at Impkeys ikke har adgang til eller kontrol over disse cookies, der anvendes af tredjepartsannoncører.

Politikker om beskyttelse af personlige oplysninger fra tredjeparter
Impkeys' fortrolighedspolitik gælder ikke for andre annoncører eller websteder. Vi anbefaler dig derfor at konsultere de respektive privatlivspolitikker for disse tredjeparts annonceservere for at få mere detaljerede oplysninger. Den kan omfatte deres praksis og instruktioner om, hvordan du kan fravælge visse muligheder.

Du kan vælge at deaktivere cookies via dine individuelle browserindstillinger. For at få mere detaljerede oplysninger om cookiehåndtering med specifikke webbrowsere kan du finde dem på browsernes respektive websteder.

CCPA's rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger (Sælg ikke mine personlige oplysninger)
I henhold til CCPA har forbrugere i Californien bl.a. ret til:

Anmodning om, at en virksomhed, der indsamler en forbrugers personoplysninger, skal oplyse de kategorier og specifikke personoplysninger, som virksomheden har indsamlet om forbrugerne.

anmode om, at en virksomhed sletter alle personlige oplysninger om forbrugeren, som virksomheden har indsamlet.

Anmodning om, at en virksomhed, der sælger en forbrugers personoplysninger, ikke må sælge forbrugerens personoplysninger.

Hvis du fremsætter en anmodning, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, bedes du kontakte os.

GDPR's databeskyttelsesrettigheder
Vi vil gerne sikre os, at du er fuldt ud klar over alle dine rettigheder til databeskyttelse. Hver bruger har ret til følgende:

Retten til indsigt - Du har ret til at anmode om kopier af dine personoplysninger. Vi kan opkræve et mindre gebyr for denne service.

Retten til berigtigelse - Du har ret til at anmode om, at vi retter alle oplysninger, som du mener er unøjagtige. Du har også ret til at anmode om, at vi supplerer de oplysninger, som du mener er ufuldstændige.

Retten til sletning - Du har ret til at anmode om, at vi sletter dine personoplysninger under visse betingelser.

Retten til at begrænse behandlingen - Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger under visse betingelser.

Retten til at gøre indsigelse mod behandling - Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger under visse betingelser.

Retten til dataportabilitet - Du har ret til at anmode om, at vi overfører de data, som vi har indsamlet, til en anden organisation eller direkte til dig på visse betingelser.

Hvis du fremsætter en anmodning, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, bedes du kontakte os.

Oplysninger om børn
En anden del af vores prioritering er at tilføje beskyttelse af børn, når de bruger internettet. Vi opfordrer forældre og værger til at observere, deltage i og/eller overvåge og vejlede deres onlineaktiviteter.

Impkeys indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 13 år. Hvis du mener, at dit barn har givet denne type oplysninger på vores websted, opfordrer vi dig kraftigt til at kontakte os straks, så vil vi gøre vores bedste for straks at fjerne sådanne oplysninger fra vores registre.

Vælg din valuta
EUREuro
da_DKDanish